donderdag 18 maart 2010

shoot 9/ 18-03-2010

Samen met Eline heb ik mijn foto's beoordeeld. De kleur van blauw maakt de foto's statischer. De foto die helemaal gestript is is het best. tip: volgende keer lamp uit beeld laten en invullicht.

shoot 8/ 11-03-2010

Deze shoot was goed. Zusje valt daarbuiten maar heeft wel de juiste gezichtsuitdrukking. tip volgende keer: nog strakker,statief en misschien met zusje nog iets.

shoot 7/ 4-3-2010

In deze shoot zitten goede foto's, scherp goed van compositie. Alleen bij de bloempot zitten wat rommeltjes. weglaten. verlengstekkerdoos heeft wel iets, het stoort niet. Tip volgende keer: nog een stapje strenger door meer rechte lijn erin te brengen.

shoot 6/ 18-02-2010

Deze shoot was weer beter(gaat goede kant op), ik had strenge foto's scherp meer licht. tip voor volgende keer:
Nog statischer, meer afstand nemen. Misschien die bloem er weer bij.

shoot 5/ 11-02-2010

Deze shoot was weer beter dan de voorgaande. Mooie bloem erbij gezet. tip voor de volgende keer: Meer licht verder weg en doorgaan met statische foto's. Veel strenger.

shoot 4/ 4-02-2010

Deze foto's zijn veel beter dan alle voorgaande want ze zijn scherp, beter van compositie, meer over nagedacht andere modellen gebruikt. Tip volgende keer: Doorgaan met dit idee, meer proberen. Meer licht.

shoot 3/ 20-01-2010

Deze shoot was wat minder maar wel beter qua idee van foto's. Er was te weinig licht en de foto's waren onscherp. ook vind ik dat ik te weinig foto's hier heb gemaakt.Mijn statief was kapot maar die moet echt gemaakt worden. Tip volgende keer: Meer licht, statief, meer foto's en betere sturing van het model.

shoot 2/ 13-01-2010

Deze fotoshoot was al iets beter dan de vorige. Maar de binnen foto's waren slecht belicht en nog steeds niet scherp. Ook heb ik buiten foto's gemaakt maar daar had ik de jas niet bij moeten fotograferen ( handen op boom). Mijn tip voor volgende week: Andere locatie, meer proberen en licht er naartoe brengen.

Shoot 1 /06-01-2010

Deze foto's waren niet goed. Dat kwam doordat de foto's niet scherp waren. De fotos waren gewoon een moment opname en er was geen interessante voorstelling. Ook kwam mijn thema er niet goed uit. Dit is namelijk 'door de goede zorg worden mensen steeds ouder'. Mijn tip voor de volgende keer is dat ik meer nadenk hoe ik het model neerzet. En ook de positieve kant meer in te brengen.